Poisson de rivière aux oignons السمك الصياديه

Publié le 6 Octobre 2010

السمك الصياديه:

...المقادير:

-سمك منظف ومقطع
أجزاء بالعرض(أستخدمت القاروص)

-بصله متوسطه
- ربع ك عصير طماطم(أكلتي لفردين فقط)
-ليمونه
-ملح وكمون وشطه

..الطريقه:

-تحمر البصله فالزيت حتي تتحول للون
البني(مش تتحرق يعنيلأن في ناس بتحرقها
فعلا وده طبعا غلط)

-ترفع البصله من الزيت وتوضع في الخلاط
ويضاف لها كوب ماء وتضرب

-تصب مره أخري في أناء التحمير ويضاف
لها عصير الطماطم وعصير ليمونه وملح
وكمون وشطه خفيفه

-تترك تغلي علي النار وعندما
يثقل قوامها يضاف السمك ويترك لينضج .


اطباق بالصور

اطباق بالصور


اطباق بالصور

  Sans-titre-copie-1.JPG

Rédigé par marrakechencuisine.over-blog.com

Publié dans #أسماك

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article