تحضير البقسماط. chaplure........

Publié le 18 Juin 2011


عيش توست تنزعي اطرافه
 
 
 
ترصي الاطراف في صينيه
 
 
 
وتدخليها الفرن حتى تنشف على نار هادئه علشان ما نبغاه يتحمر
 
 
 
تخرجيه وتطحنيه
 
 
 
تستخدميه للكفته والبفتيك والبروست وامور كثير
 
 
 
وطبعا باقي التوست له وصفات كثيره منها تقصيه دوائر والزايد تنشفيه برضو مع البقسماط وتحشي الدائره جبنه كيري وتقليه في الزيت وتغمسيه في الشيره تدهنيه لبنه او جبنه وتلفيه اصابع او زي القمه ويقدم كافطار
 
 
 
 



 

 

Rédigé par marrakechencuisine.over-blog.com

Publié dans #صناعات غذائيه منزليه.

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article