لبغات رموش طويلةوسودا وكثيفة تدخل
Publié le 24 Janvier 2011
لبغات رموش طويلةوسودا وكثيفة تدخل
الطريقة
1- نوا الزيتون حوالي 3او4 حبة
2-حطيهم في الفرن يتحرقوا ويصبح لونهم اسود
3-اطحنيهم فالمهراز,المهم يطحنوا حتي نحصل علي بدرة
4-جيبي زيت خروع وعجنيه مع البدرة حتي تحصلي علي كريمة جارية شوية
5-جيبي علبة مسكارا قديمة واغسليها مزيان وحطي فيها الخليط وكل يوم حطي منها علي شفورك بواسطة فرشة المسكارا ونشاء الله تلحطي بنفسك الفرق