لبغات رموش طويلةوسودا وكثيفة تدخل

Publié le 24 Janvier 2011

لبغات رموش طويلةوسودا وكثيفة تدخل

 

الطريقة
1- نوا الزيتون حوالي 3او4 حبة
2-حطيهم في الفرن يتحرقوا ويصبح لونهم اسود
3-اطحنيهم فالمهراز,المهم يطحنوا حتي نحصل علي بدرة
4-جيبي زيت خروع وعجنيه مع البدرة حتي تحصلي علي كريمة جارية شوية
5-جيبي علبة مسكارا قديمة واغسليها مزيان وحطي فيها الخليط وكل يوم حطي منها علي شفورك بواسطة فرشة المسكارا ونشاء الله تلحطي بنفسك الفرق

 

Rédigé par marrakechencuisine.over-blog.com

Publié dans #تجميل و موضة

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article