بسكويت بالجوز المبشور.................بالصور

Publié le 18 Juin 2011


المقادير:
 
 
1 ونصف كوب بسكوت دايجستف مطحون او بسكوت جرهام.
 
 
نصف كوب زبده مذوبه (سائله)
 
 
علبه حليب محلى مركز
 
 
1 كوب جوز هند مبروش
 
 
1 كوب لوز مقطع او مبروش كبير
 
 
1 كوب شوكليت شيب (ما يكون مر)

 
 الطريقة
نخلط البسكوت المطحون مع الزبده ونرصهم بالصينيه متل التشيز كيك.
بعدين نصب فوقهم الحليب المركز.
بعدين نرش جوز الهندعلى الصينيه كلها.
نرش رشه لوز ورشه شوكليت شيب الى ان تنتهي الكميه.
نضعها بفرن محمى زي بس تعملي كيك 350 لمده 20-25 دقيقه طلعيها وخليها تدفى بس يعني 20 دقيقه
وقطعيها مربعات صغيره وارفعيها وضعيها بورق التقديم (لازم بعد ما تقطعيها على طول ترفعيها لأنه يصعب رفعها بعد ما تبرد تماما)

 

Rédigé par marrakechencuisine.over-blog.com

Publié dans #حلويات مغربية

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article